Efter att ha letat på diverse bokhandlar i olika städer i vårt land, så fann jag Who’s that girlCelsiusbokhandeln i Uppsala härförleden. I övrigt är den en Mycket Trevlig Bokhandel, där man till exempel kan köpa block med sköna glatta sidor! Rekommenderas varmt!

Boken, då. Ung Lyckad ™ Kvinna med eget PR-företag, fulltecknad kalender och helt sönderstressad möter en dag sig själv som hon var tio år tidigare och undrar vad som har hänt på vägen. Varför hon ser sig själv som lycklig då, men inte nu? Varför hon inte skämdes över att vara som hon var då? Hur det kommer sig att hon skäms över det mesta nu? Att hon bryr sig om andras uppfattning i det mesta?

Igen har jag läst en chic-lit. Jag som inte läser chic-lit. Igenkänningsfaktorn är dock stor och även om upplägget genomskådas ganska snart, så är den faktiskt ganska trevlig. Ibland lite långsam, ibland ohyggligt pratig, så jag skummar ett par stycken, men emellanåt romantisk och söt så sockret rinner ur sidorna. Perfekt kvällsläsning när kroppen är trött efter en söndersprungen dag och hjärnan trött efter en stressad dag.