Nu äntligen online i nya huset. Jag trivs som sjutton att åka hem från jobbet till tystnad och höstdoftande villaområde. Energipåfyllande som sjutton.

Det här flyttandet har lixom gjort att allting annat satts åt sidan. Bokmässepepp, t ex. Min tanke att bokbloggshänga ändras (förbättras!) till att systerhänga. Kanske besöker jag bokbloggarcaféet, men jag siktar annars på favorit i repris från förra året. Och hade jag bott i den konungsliga hufvudstaden, så hade jag lätt, LÄTT, tagit bokbussen.

Bokbabbel har dock redan kört två pepp-enkäter inför mässan och påbörjar mitt peppande inför mässan genom att stjäla dem båda:

Namn: Camilla
Hemort: Norrköping (japp, så vet ni det 🙂 )
Jag har varit på Bokmässan i Göteborg (ggr): Förra året och året dessförinnan.
På årets bokmässa ska jag: Bryta mitt köpstopp (läängt!),
Mitt bästa bokmässeminne: Första gången.  Allt med första gången.
Några böcker jag ser fram emot:
Jag hoppas få se: mer böcker än människor.
Jag hoppas få slippa: otrevliga människor som står i vägen samt trängas allt för mycket.
Mitt bästa bokmässefynd: Piratförlagets oumbärliga väska.
– Outfits: Leggings och kjol var perfekt bokmässeoutfit: bekvämt, satt inte åt, men ändå presentabelt. Har dock inga skor som riktigt passar, tror jag…
– Skor: Jag saknar mina röda mockastövlar jag hade 2008. Högklackat går bort, jag får tillräckligt ont i fötterna ändå. Vill, men vill samtidigt inte ha mina superbekväma sneakers, mest för att de inte passar till någon av mina kjolar. Och brallor känns…sådär. Tål att funderas på. Palla-gå-en-hel-dag-bekvämt är iaf ledordet.
– Väska. Ryggsäck samt handväska var super sist. Plus Piratförlagets superväska. Känns mer backpacking än shopping visserligen, men..
-Valuta: Kort där det går, för att spara på kontanterna.
-Böcker: Inte som reslektyr, åtm.
-Övrigt: Mellanmål och vatten, säger jag bara.
Jag saknar mina röda mockastövlar jag hade 2008.
Annonser