I Camillas boklåda samlar jag vad jag tycker om det jag läser. Inte allt jag läser når bloggen i form av ett inlägg, utan bara det som bäst/mest berör mig. Jag skriver kanske om en del annat om böcker, läsande, bokhyllor och fritagningar jag gör.

Camilla är av den utmärkta årgången 1981, i exil söder om Dalälven tillfälligt sedan år 2000. Närsomhelst kan ett lästillfälle uppenbara sig, så jag har alltsomoftast en bok med mig. Jag tycker om Goda Berättare och Bra Historier, underfundiga formuleringar och annat som ger oväntad tankemat. Jag läser både renodlad skönlitteratur och fackböcker (framförallt inom samhällsvetenskap/sociologi, men även beteendevetenskap). Jag tycker inte om fantasy eller sci-fi.

Jag arbetar med bemanning, kan man säga (enligt Supported Employment. Googla, så får du se vad det är!). Jag är oxå utbildad sociologinörd. Dessutom tycker jag hemskt mycket om ashtangayoga och potatis, grävskopor, frivillig enkelhet och whisky. Jag delar min tillvaro och ett hyrt hus med en Fantastiskhet.

Min bokhylla ska fyllas med kärlekar och jag behåller bara böcker som jag blir riktigt riktigt kär i. De jag inte vill behålla hoppas jag att andra vill moocha av mig eller så går de till Myrorna, ety man slänger inte en bok!

Kontakta mig gärna på camillasbokladasnabelagmailpunktcom

Annonser